Παρουσίαση Byron

Η ιστορία της Byron

2011

Οι καινοτομίες των προϊόντων της νέας εποχής είναι εδώ!

2009

Η επιτυχία των πρόσφατων ετών απαιτούσε την προέκταση του εγκαταστάσεων για γραφεία, αποθηκευτικούς χώρους, ελέγχους ποιότητας, τμήματα πώλησης κλπ.

2004

Ελάχιστες εταιρείες στο “sport fishing” μπορούν να καταμετρήσουν 90 χρόνια εμπειρίας. Για την Rössler, ασφαλώς. θα ήταν ένας λόγος για να γιορτάσουν αλλά έχουν τον νου τους προσηλωμένο στο να βελτιώσουν τα προϊόντα τους ακόμα περισσότερο. Η εστίαση των ενεργειών τους αφορούσε περισσότερο στην παράγωγη και παγκόσμια προώθηση των προϊόντων Byron. Για τις παραδοσιακές εταιρείες Chub, Gray και Hardy Rössler, εξακολουθούν να έχουν την αποκλειστικότητα στην Αυστρία.

1999

Μετά τον θάνατο του Karl Kramreiter, ο γιός του, Karl Kramreiter junior, τρίτη γενιά, αναλαμβάνει τα ινία της εταιρείας.

1988

Ανάπτυξη, κατασκευή και προώθηση των προϊόντων Byron. Σε στενή συνεργασία με το Τεχνικό Πανεπιστήμιο της Βιέννης, μια νέα σειρά καλαμιών αναπτύχτηκε με τρομερή επιτυχία.

1987

Η εταιρεία μεταφέρεται στην τωρινή της θέση στην Βιέννη.

1975

Στα προϊόντα της εταιρείας συμπεριλαμβάνονται τώρα και αλλά επώνυμα όπως Abu Garcia, Chub, Greys, Hardy, Rapala, Shimano.

1960

Η χονδρική πώληση στα μαγαζιά με είδη αλιείας στη Αυστρία, αυξανόταν μαζικά. Η Rössler  ήταν  η κορυφαία εταιρεία για εξοπλισμό αλιείας και διέθετε όλη την γκάμα των σχετικών προϊόντων.

1952

Η Rosa Röseller απεβίωσε και ο  γιός της Karl Kramreiter ανέλαβε την εταιρεία.  Ξεκίνησε την παραγωγή, τώρα, εξοπλισμού αλιείας. Τα καλάμια είχαν τα κατοχυρωμένα ονόματα Rossyl and Admiral. Οι εξαγωγές σε όλα τα μέρη του κόσμοι έφταναν μέχρι την Αυστραλία.

1937

To 1937 η εταιρία επεκτείνεται και ο τομέας των ειδών αλιείας ξεπερνά τις μισές πωλήσεις της εταιρίας.

1924

Ο γιός της Rosa Röseller, Karl Kramreiter, γεννήθηκε και από παιδί ακόμα βοηθούσε στην εταιρεία.

1914

Ήταν 1η Μάιου του 1914, όταν ιδρύθηκε η εταιρεία από την Rosa Röseller. Μπορείτε να φανταστείτε τι κουράγιο χρειαζόταν εκείνη την εποχή για να κρατήσει μια γυναίκα μονή της ολόκληρη εταιρεία. Στην διάρκεια του 1ου Παγκοσμίου πολέμου, εκτός από εξοπλισμό αλιείας, είχε και προϊόντα καθημερινής χρήσης. Τα προϊόντα αλιείας όμως είχαν ήδη αρχίσει να αναπτύσσονται.