Καλωσήρθατε στο Zafiropoulos Game Fishing Center
  • Γιορτάζουμε το νέο μας e-shop με μεγάλες προσφορές. Δείτε εδώ

  • Νέα παραλαβή AVET. Δείτε εδώ τα νέα μοντέλα!

Λίγα λόγια

Λίγα λόγια

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

To Zafiropoulos Game Fishing Center λειτουργεί στην Ελλάδα από το 1995. Ως μία από τις παλαιότερες επιχειρήσεις στον χώρο της ερασιτεχνικής αλιείας, με έμπειρο προσωπικό έχουμε συγκεντρώσει για εσάς τα καλύτερα εργαλεία για το ψάρεμά σας από κατασκευαστές σε όλο τον κόσμο.

Στο κατάστημά μας, εκτός από τις καλύτερες τιμές της Ευρώπης, παρέχουμε υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής όλων των μηχανισμών και καλαμιών που αντιπροσωπεύουμε, για να ψαρεύετε ήσυχοι και να διασκεδάζετε με το καλάμι σας χωρίς άγχος.

Αξιοπιστία
Εμπειρία
Γρήγορη εξυπηρέτηση
Καλύτερες τιμές της αγοράς

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΟ ZAFIROPOULOS GAME FISHING CENTER

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ & ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Με 20 και πλέον χρόνια στον χώρο το όνομα Ζαφειρόπουλος είναι συνώνυμο της αξιοπιστίας και το έμπειρο προσωπικό μας μπορεί να σας προτείνει τις καλύτερες και πλέον οικονομικές λύσεις για το ψάρεμά σας.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ SERVICE

Το έμπειρο προσωπικό μας παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες service για όλα τα καλάμια & μηχανισμούς που αντιπροσωπεύουμε με παρακαταθήκη ανταλλακτικών.

ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Παραδίδουμε γρήγορα και αξιόπιστα στην πόρτα σας με την ACS Courier εντός 2-3 ημερών, εφόσον τα προϊόντα που επιλέξατε είναι διαθέσιμα.

ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΜΑΣ

Το ψάρεμα είναι το πάθος μας και ο στόχος μας είναι να προσφέρουμε τα καλύτερα εργαλεία ψαρέματος από τους καλύτερους κατασκευαστές από όλο τον κόσμο, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Οι μεγαλύτεροι κατασκευαστές στον κόσμο

Έχετε ψαρέψει με AVET?

Όταν η Σύγχρονη τεχνολογία συναντά τους τεχνίτες της παλιάς σχολής …

Οι μηχανισμοί Avet έχουν θέσει νέα πρότυπα στον σχεδιασμό, στην ποιότητα και στην αποτελεσματικότητα από την ημέρα που παρουσιάστηκαν, σχεδόν πριν από μία δεκαετία.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Τελευταίες αφίξεις

Top