Παρουσίαση Italcanna

Η εταιρία

italcann_factoryΤο σύγχρονο εργοστάσιο της Italcanna, καλύπτει  4.000τμ με εξειδικευμένο προσωπικο και περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας.

Στην κατασκευή των καλαμιών η Italcanna απολαμβάνει τη φήμη της εξαιρετικής ποιότητας σε ολοκληρο τον κόσμο.

Για περισσότερα από 40 χρόνια η Italcanna έχει σχεδιάσει και κατασκευάσει καλάμια που ανταποκρινονται στις απαιτήσεις των ψαράδων όλου του κόσμου.

Κάθε μοντέλο καλαμιού, δοκιμάζεται τόσο στο εργαστήριο οσο και από εμπειρους ψαράδες και ελέγχονται με μεγάλη ακρίβεια: τα τεχνικά χαρακτηριστικά και η λειτουργικοτητα εγγυώνται τηνποιότητα Italcanna”.

Για να τα δειτε αυτα αρκεί να ρίξετε μια ματιά στα Ρεκορ και στα Πρωταθληματα.

Η Italcanna κατέχει, αυτή τη στιγμή, 4 Παγκόσμια, 10 Ευρωπαϊκά και 32 Ιταλικά Πρωταθλήματα.

Επίσης παρα πολλα Ρεκορ IGFA και EFSA, εχουν γινει με τα καλάμια της Italcanna.

Σχεδιασμός

Τα προϊόντα που πωλούνται με το εμπορικό σήμα Italcanna είναι αποτέλεσμα  επιλογής & Σχεδιασμού για την κάλυψη των ειδικών απαιτήσεων ακόμη και από τους πιο έμπειρους ψαράδες.

Η χρήση νέων  καινοτόμων τεχνολογιών επιτρέπει τη διαρκή βελτίωση της ποιότητας των αλιευτικών μας προιόντων.

italcanna-luxorΤο κάθε μοντελο είναι απόλυτα σχεδιασμένο με ιδιόκτητο λογισμικό που επιτρέπει την αξιολόγηση των ορίων όρια και τις δυναμικές ιδιότητες του προϊόντος πριν ακόμη τη παραγωγή του.

Με αυτον τον τρόπο μπορούμε να ορίσουμε με εξαιρετική ακρίβεια τα χαρακτηριστικά του τελικού προϊόντος από την άποψη της αξιοπιστίας, της δράσης, της ισορροπίας και της δύναμης

Γι αυτο λοιπον, κάθε προϊόν Italcanna είναι βέβαιο ότι θα λειτουργεί για παντα σωστα, χωρίς προβληματα.

Παράλληλα επιφέρει συνεχείς καινοτομίες στην αλιεία  με  διπλώματα ευρεσιτεχνίας Italcanna και Records Demonstrate.

Μερικά από τα είδη μας, όπως  τα καλάμια TeleSurf (1970s), Revolution, Marenostrum και Diplomat (1980s), Evoluzione (1990s), Hexagon (2000s), οι μηχανισμοί Gladiator (τέλη του ’60), έχουν φέρει πραγματικά μια κρίσιμη καμπή με τον τρόπο της αλιείας.

Ανάπτυξη

Τα blanks των καλαμιών της Italcanna κατασκευαζονται απο ίνες Carbon και πολυμερή ρητινών μέσω υψηλών θερμοκρασιών στα εργαστήριά μας.

italcanna_denelopmentΑπό μια επιλογή περισσότερων από 200 διαφορετικών compositefibres που είναι διαθέσιμες σήμερα, η Italcanna επιλέγει τα καλύτερα υλικά που ανταποκρίνονται στα ποιοτικά πρότυπα και τις τεχνικές απαιτήσεις.

Με μακρό παγιωμένες σχέσεις με τους προμηθευτές των υλικών, εξασφαλίζεται η ποιότητα και ανθεκτικότητα των προϊόντων μας.

Κάθε είδος ίνας που προμηθεύομαστε, ελέγχεται και χρησιμοποιείται για μια συγκεκριμένη εφαρμογή.

Σήμερα, το υψηλό επίπεδο ποιότητας που έχει επιτευχθεί μετά από τόσο χρόνια, επιτρέπει στην Italcanna να παράγουν υψηλής απόδοσης Carbon Blanks, για ποικίλες εφαρμογές.

Blanks

italcanna_blanksΤα Blanks των καλαμιών Italcanna κατασκευάζονται εξ’ ολοκλήρου στις εγκαταστάσεις μας στη Lucca – Italy.

Ενσωματώνουν το αποκλειστικό χωρίς μνήμη χαρακτιριστικό, το οποίο επαναφέρει πάντα το καλάμι, στο αρχικό original σχήμα του, ακόμα και μετά από ώρες σκληρής μάχης.

Για να επιτευχθεί η βέλτιστη απόδοση, το κάθε Blank σχεδιάζεται, κατασκευάζεται και δοκιμάζεται αποκλειστικά και μόνο για ένα συγκεκριμένο τύπο καλαμιού και casting weight.

Ακρίβεια

produzione-2Όλα τα καλάμια Italcanna, είτε έχουν σχεδιαστεί για Big Game είτε για Trolling, έχουν συναρμολογηθεί με προσεκτική φροντίδα και εξαιρετική ακρίβεια.

Κάθε κομμάτι είναι αυστηρά χειροποίητα από την εμπειρία ειδικευμένου προσωπικού.

Όλοι οι οδηγοί ασφαλίζονται στο καλάμι μέσω ενός “double-strength whipping” σύστημα που τους εμποδίζει να χαλαρώνουν με το περασμα του χρόνου.

BIG GAME

italcanna_biggameΚατασκευάζουμε επίσης μια σειρά αλιευτικών προιόντων συμπεριλαμβανομένων των μηχανισμών, καρέκλες μάχης, γάντζους, βάσεις outrigger, χειρούλια μηχανισμών, βάσεις μηχανισμών, οδηγούς με roller .

Οι oδηγοί με roller που κατασκευαζουμε προσφέρουν τα εξής πλεονεκτήματα:

  1. Πατενταρισμένη αυτολίπανση του roller (διαθέσιμο από τη δεκαετία του ’70)
  2. Εύκολο πέρασμα των στριφταριών
  3. Τα πόδια ασφαλιζονται στο καλάμι μόνο σε δύο σημεία επαφής, για μεγαλύτερη ευελιξία.
  4. Οι Roller οδηγοί της μύτης, εχουν σχεδιαστεί ετσι ωστε να εμποδίζουν την φθορά της πετονιάς υπό οποιασδήποτε συνθήκης ψαρέματος.
  5. Υλικά κατασκευής απο ανοξείδωτο χάλυβα AISI 316
  6. Η Deluxe σειρά κατασκευάζεται από ειδικό αντιχαρακτικό, ανθεκτικό στη διάβρωση κράμα.

Ποιοτικός Έλεγχος & Δοκιμές

Δειγματοληπτικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται τακτικά για να ελεγχθεί το επίπεδο ποιότητας των πρώτων υλών και των τελικών προϊόντων.

italcanna_testing

Κάθε μέρα εμπειροι ψαράδες από διάφορες χώρες δοκιμάζουν τα προϊόντα μας. Οι πολύτιμες συμβουλές τους μας επιτρέπουν την διαρκή αναβάθμιση των προιόντων μας.

Gladiator