Μετά τη παραλαβή της παραγγελίας σας, έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε κάποιο από τα προϊόντα ή το σύνολο των προϊόντων που έχετε αγοράσει σε διάστημα 30 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία έκδοσης του παραστατικού.  Εξαιρούνται πάσης φύσεως προϊόντα που αποκτήθηκαν μετά από ειδική παραγγελία ή στα μέτρα του πελάτη.

returnsΤα προϊόντα αυτά δεν πρέπει να έχουν χρησιμοποιηθεί και θα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία και να συνοδεύονται με την απόδειξη αγοράς και όλα τα τυχόν έντυπα που το συνοδεύουν.  Μόλις παραληφθεί, θα ελεγχθεί η κατάστασή του και σε περίπτωση που δεν είναι όπως θα έπρεπε, δεν θα γίνει δεκτή η επιστροφή.  Εφ’ όσον όλα είναι εντάξει, τότε μόνο προχωρούμε στην αλλαγή ή επιστροφή του. Είναι απαραίτητο να επικοινωνήστε μαζί μας πριν την αποστολή ενός αντικειμένου για να το περιμένουμε και να σημειώσουμε το τυχόν πρόβλημά του.  Στο δέμα επιστροφής θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να περιλαμβάνεται το ονοματεπώνυμό, το τηλέφωνό σας και το είδος του προβλήματος.

Τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος επιβαρύνουν εσάς, εκτός εάν στάλθηκε κάτι εκ παραδρομής.  Σε περίπτωση αποστολής από εμάς λάθος προϊόντος, μεγέθους, τύπου κ.τ.λ., στην επόμενη αποστολή μας (του διορθωμένου είδους) δεν θα χρεωθείτε με έξοδα αποστολής. Διατηρούμε την τελική απόφαση για αποδοχή ή μη επιστρεφόμενων προϊόντων.

Η επιστροφή χρημάτων γίνεται μέσω κατάθεσης σε λογαριασμό του πελάτη και θα αφαιρεθούν τυχόν έξοδα αποστολής εμπορευμάτων. Σε περίπτωση ηλεκτρονικής πληρωμής μέσω τραπέζης, η επιστροφή γίνεται μέσω του ίδιου λογαριασμού που χρησιμοποιήθηκε.